Båtupplevelser

Tror det eller ej – det finns ett liv bortom datorskärmen.

MOBILFRI HELG

Inget som plingar. Inget som blinkar. Ingen som vill dig något. Lämna teknikprylarna i land och njut av din nyvunna frihet. Känns det lite jobbigt? Bra, då har du hittat rätt upplevelse för dig. Datum: på begäran Kostnad: 3950:- per person Minst antal deltagare: 4 Antal dagar: 3 ( fredag kväll – söndag kväll) Vi samlas i båten för genomgång. Därefter bjuder skepparen in till att ni får lämna ifrån er mobilen. Därför rekommenderar vi att ni tar med er en vanlig kamera för att dokumentera allt vackert. (Självklart går det att få ta på mobilen vid nödfall. Vi kommer också att ha en mobilfri-paus för kontakt med nära och kära 30 minuter varje kväll. Använd tiden väl) Viktigt att tänka på: ta med skor med vit sula, som inte lämnar märken på båten. Ta även med personliga hygienprylar och sovsäck eller påslakan/örngott.

FOTOSAFARI I SKÄRGÅRDEN

Häng med på jakt efter den perfekta Skärgårdsbilden, tillsammans med en professionell fotograf som delar med sig av alla knep om outdoor-fotografering. En övernattning ingår för att kunna fånga in både solnedgången, morgonljuset och allt vackert där emellan. Datum: på begäran Kostnad: 3450:- per person Minst antal deltagare: 4 Antal dagar: 2 ( lördag morgon – söndag kväll) Vill du ta helt fantastiska bilder från skärgården? Då är detta upplevelsen för dig. Vi tar med dig ut på en fotosafari där du får tillfälle att ta helt unika bilder (det finns ca 30 000 öar i Stockholms skärgård). En natts övernattning på vandrarhem ingår i priset. Viktigt att tänka på: ta med skor med vit sula, som inte lämnar märken på båten. Ta med kläder efter väder.

SEGLING FÖR LANDKRABBOR

Kommer du att bocka av punkten “segla” på din bucket list – eller lägga till hundra nya? Den här upplevelsen är för dig som aldrig har seglat förut men gärna vill prova på det (och kanske bli bättre än grannen). Bättre att boka in det tidigt på sommaren, så att du hinner fortsätta ifall du blir beroende! Datum: på begäran Kostnad: 3450:- per person Minst antal deltagare: 4 Antal dagar: 2 ( lördag morgon – söndag kväll) Häng med ut i skärgården på ett lärorikt och väldigt roligt äventyr. Du får lära dig grunderna om segling, och när du lämnar båten efter två dagar på sjön kan vi nästan lova att du är övertygag om att fortsätta själv. Viktigt att tänka på: ta med skor med vit sula, som inte lämnar märken på båten. Ta med kläder efter väder.
Kontakta oss gärna om har förslag på någon annan upplevelse du skulle vilja göra.